Fysio fitness
Met fysio fitness kan iedereen sporten
Bewegen is voor iedereen belangrijk. Sporten helpt je fit en gezond te houden. Maar soms is een actieve levensstijl niet vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je last hebt van rugklachten, lang niet gesport hebt, een chronische ziekte of overgewicht hebt. Sporten bij een grote fitness of sportvereniging is dan vaak (nog) geen optie. Daarom bieden wij fysio fitness op maat onder begeleiding van een gecertificeerde kinesitherapeut.
Fysio fitness programma
Met onze kinesitherapeut kun je op maat trainen. De kinesitherapeut helpt je bewegen op jouw eigen manier en op jouw niveau, rekening houdend met eventuele beperkingen of klachten. Voordat er een persoonlijk trainingsprogramma wordt gemaakt, worden in een intakegesprek met de kinesitherapeut jouw lichamelijke problemen besproken. De kinesitherapeut doet tevens een algemeen lichamelijk onderzoek en bekijkt je mogelijkheden. Daarna wordt er een specifiek fysio fitness programma opgesteld en geeft de kinesitherapeut advies over je levensstijl en het omgaan met bepaalde klachten.
Fysio fitness onder begeleiding
Vervolgens kun je op je eigen manier en in je eigen tempo starten met fysio fitness. Je kunt werken aan je kracht, stabiliteit, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen (conditie). De kinesitherapeut begeleidt je hierbij en is altijd beschikbaar voor vragen of extra begeleiding. Fysio fitness is in groepsverband. De groepen worden bewust klein gehouden, zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. Bovendien biedt fysio fitness in groepsverband de gelegenheid contact te leggen met mensen met soortgelijke problematiek en werkt het motiverend.
Fysio fitness is geen verzekerde zorg. Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld een 10-rittenkaart of jaarkaart.
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]