Een goed begin is het halve werk!


Het is een hele eer om lid te worden van het geroemde ISP netwerk. het 'Institute for sports and physiotherapy' is ondertussen uitgebreid naar Nederland, Griekenland, Qatar, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Cyprus. Samen streven wij naar de ideale lichaamsverhouding, prestaties en passie voor sport. Ik ben heel blij dat ik als lid van ISP Belgium mag samenwerken met kinesisten Pieter Linsen, Dries Hellinx, Sarah Loonen maar vooral mijn persoonlijke kinesist en bezieler van ISP Steven Schuurmans. (Zie inzet)

https://www.isp-group.be/network-be

Ikzelf zal tot jullie dienst staan in Personal Training, Physical Coaching en Sportrevalidatie en dit allemaal in de professionele omgevingen van Anytime Fitness Neerpelt & Hamont.

Naast dit ben ik ook verantwoordelijk voor het aanwerven van nieuwe ISP Coaches, ben je hierin geïnteresseerd of ken je iemand die hier een passie voor heeft mag je me altijd contacteren. Dit kan zowel in hoofd- als bijberoep.

Je kan bij mij ook terecht voor voedingsschema's, revalidatie oefeningen, trainingsprogramma's en natuurlijk de gekende Fire&Ice lijn. Wanneer je hierin interesse hebt, neem een kijkje op mijn website!

https://www.isp-spooren.com/

Fire & Ice products of ISP

Wanneer het nodige papierwerk in orde is vliegen we erin! Ik kan niet wachten om met jullie te gaan werken!!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]