Wat heb ik er zin in!

Alvast mijn beste wensen (zeker op sportief vlak) voor het nieuwe jaar!

Het jaar 2018 is alweer even bezig en op professioneel vlak gaat het goed zijn gangetje. Na enkele tests met voedingsschema's, trainingsschema's en effectieve trainingen met vrienden en familie voel ik me volledig klaar om te starten. Ondertussen is al het papierwerk geregeld en kan ik me volledig toeleggen op mijn klanten.

Ik heb zeker niet stilgezeten, ik heb mijn familie en vriendin gedurende een kleine 2 weken bezocht in Noorwegen. Hier is het altijd fantastisch om de feestdagen door te brengen.

Daarna ben ik opgepikt op de luchthaven door een staflid van de Red Wolves, het Belgische nationale handbal team, om mij bij de spelersgroep aan te sluiten. Samen hebben we inmiddels 2 weken doorgebracht om ons proberen te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap handbal in 2019. So far so good, met 3 overwinningen uit 3 wedstrijden zijn we goed op weg. De wedstrijd van morgen tegen Nederland wordt dé belangrijkste, winnen we deze, komen we weer een stap dichter.

Deze 2 weken hebben me zeker ook weer geholpen in het verkrijgen van nieuwe trainingsoefeningen en een inkijk in sommige blessures en de genezing ervan.

Mijn mentor Steven Schuurmans heeft mij inmiddels ook al mijn eerste (topsport)klant bezorgd. Volgende week zal ik starten met een professionele jumping atlete uit Amerika. Zoals steeds werk ik vanuit de Anytime Fitnessen in Hamont en Neerpelt waar ik ondertussen ook al met enkele vrienden ben gaan werken met steeds een positieve uitkomst.

Ben je zelf geïnteresseerd in een afspraak voor begeleiding of trainingsoefeningen? Bezoek dan mijn website: https://www.isp-spooren.com/ of contacteer me op 0032479517939.

Wil je ISP Coach worden of deel van onze groep, mag je zeker ook contacteren dan verkrijg je alle informatie.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]