Alles begint zijn gang te lopen!

Dubbel goed nieuws voor mij deze week!

Mijn huidige club, Handbal Achilles Bocholt, kwam met een zeer mooie vraag. Zij wilden mij inschakelen via ISP World om de fysieke trainingen van de -18, de junioren en de enkele jonge spelers van de A-kern jongens te gaan geven. Ik ben zeer vereerd dat de club aan mij heeft gedacht en na samenspraak met het bestuur, hebben we besloten om dit op te starten zeker tot aan het einde van het seizoen. Ik zal de jongens, indien nodig, ook voorzien van een persoonlijk krachtschema en/of voedingsschema. U kunt als lezer hier uiteraard ook bij mij voor terecht!

Vandaag kreeg ik telefoon dat ik na de krokusvakantie mag beginnen als voltijdse leraar Lichamelijke Opvoeding aan de Wico Campus Sint-Maria en dit in de 2de en 3de graad. Ik ben heel tevreden dat ik verder mag gaan werken in het onderwijs.

Ondertussen begint alles ook los te lopen; alles is boekhoudkundig in orde gebracht door Geunes & Gijbels Neerpelt, enkele producten van Fire & Ice zijn aan de man gebracht en mijn eerste echte cliënte Jennifer wordt waarschijnlijk een Olympische atlete!!

Groepslessen worden waarschijnlijk de volgende stap, families vrienden of kennissen die samen willen sporten mogen zich altijd aanmelden en dan kunnen we samen bespreken wat voor jullie mogelijk is.

Zoals altijd sta ik nog steeds in voor de rekrutering van nieuwe ISP coaches, ook daar kun je bij mij informatie verschaffen.

Voor alle informatie: https://www.isp-spooren.com/ of op telefoonnummer 0479517939

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]