Sporten voor iedereen! Nothing is impossible!

Wil je het ideale zomerlichaam? Wil je meer gaan bewegen maar weet je niet waar te beginnen? Vind je de term Personal Trainer té posh? Wil je gaan sporten met vrienden, vriendinnen of familie? Wil je naar de fitness maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Alle informatie vind je op www.isp-spooren.com

Ondertussen een update:

Mijn Olympische cliënte zit in Amerika en is stevig aan het doortrainen via haar persoonlijk schema en hervat de trainingen met mij vanaf volgende week.

Sinds 3 weken ben ik beginnen werken met de -18 en Liga ploeg. Op de club hebben ze dit heel erg goed onthaald. Iedere week heb ik tussen de 14 en 20 deelnemers die vrijwillig aan hun toekomst komen werken. Ook zij zullen voorzien worden van een trainingsprogramma en een eventueel voedingsschema.

Ikzelf begin me beter en beter te voelen in mijn rol en ook op gebied van merchandise begint het er heel mooi uit te zien. Onze graphic designer heeft in samenspraak met mij folders en uitrusting laten drukken waardoor het er een pak professioneler uitziet. Ben je geïnteresseerd in een foldertje mag je me altijd een bericht laten.

Ook op gebied van vervoer gaat het goed, in samenspraak met de hoofdsponsor KIA Lumens Neerpelt heb ik een leuke deal kunnen sluiten waardoor ik nu mijn eerste auto in mijn bezit heb!

#KIArio

De ISP Group zit niet stil, ondertussen zijn er naast de Fire&Ice reeks, nieuwe samenwerkingsverbanden gesmeed.

1) Bluetens: een nieuwe vorm van thuis-kinesitherapie met je eigen elektrotherapie via een applicatie op je smartphone. Via ons kan je een leuke prijs vragen. ;) Voor meer info kijk naar het onderstaande filmpje.

2) Blackroll: regeneratie van spieren en ligamenten kan makkelijker via thuis massage. Rollers en ballen om zo specifiek mogelijk je spieren te triggeren.

Mens sana in corpore sano!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]