Hard work pays off!

We did it again!!! #forzabogget

Als een echte ploeg gestreden die stuk voor stuk hét perfecte weekend hebben gespeeld. We zijn de eerste ploeg die back 2 back de Beneleague winnen, na de treble van vorig jaar schrijven we opnieuw geschiedenis!

We hebben opnieuw bewezen dat heel hard werken loont en dat je op deze manier prijzen kunt winnen.

Ook nog even een groot compliment aan mijn lucky charm, ondanks dat ze in volle voorbereiding zat van haar masterthesis (die ze de dag nadien moest presenteren) kwam ze ons naar een nieuwe prijs schreeuwen. Tusen takk og gratulerer kjaeresten! (voor de geïnteresseerde, ze behaalde een fantastisch resultaat!)

She is one of a kind!

Ook jij kan je doelen bereiken als je ervoor wilt werken! Je mag me altijd contacteren wanneer je jezelf wilt verbeteren via Personal Training, krachtschema's, voedingsschema's of revalidatieprogramma's.

Ondertussen begint de relatie met onze nieuwe partner Blackroll Belgium te lopen. Zeer binnenkort komen deze producten ook op mijn website terecht Je kan de producten in de tussentijd al wel via mij bestellen! Via volgende link vind je de hele collectie: https://shop.blackroll.com/collections

Nog enkele actiefoto's van het afgelopen weekend! Met dank aan FotoReza

Ook nog steeds te koop:

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]