We are the champions!

De laatste blog is alweer een tijdje geleden, namelijk toen we onze titel van Beneleague kampioen verlengde. Sindsdien is het leven er zeker niet rustiger op geworden. Ik ben nog steeds bezig met lesgeven op Campus Sint-Maria én daarbij ook op Campus Mater Dei. Als een echte LO leraar in België geef ik geen LO maar ben ik nu drukker, MaVo, Biologie en Aardrijkskunde leerkracht. Wat is het toch nuttig om flexibel te zijn!

Op Personal Training gebied niets dan goede vooruitzichten, met ondertussen 6 topatleten en een volledige handbalploeg is mijn werk met enkele uurtjes uitgebreid. Gelukkig zit er een pauze in het handbalseizoen zodat ik nog wat professioneler met ze kan gaan werken. Er zitten nog enkele atleten in de pijplijn.

Over dat handbalseizoen gesproken, wat een jaar was het weer! Van begin tot het einde op kop gestaan en afsluiten met 2 prijzen is ongelooflijk. Nogmaals een bewijs dat je met hard werken een eind kan geraken. Back to back Beneleague en Belgian Champion!!

Er is nog een constante in mijn leven, mijn grote liefde Tori. Ze was aanwezig op alle hoogte- en dieptepunten van mijn handbalcarrière tot nu toe en ik wil nog eens een extra dankwoordje tot haar richten!

Als laatste wil ik graag alle vrijwilligers, sponsoren, vrienden, familie en teamgenoten bedanken voor een fantastisch seizoen, 2 maandjes rust en terug knallen vanaf augustus!

NIEUW!!!!!

ISP Spooren gaat naar alle waarschijnlijkheid een zomerkamp (bootcamp/voor-voorbereiding) organiseren voor atleten en niet atleten. Ben je al geïnteresseerd mag je me al direct hieromtrent contacteren. Meer informatie volgt zeer snel!

Als laatste bedank ik Blackroll Belgium en hiermee ook Patrick Stegemann voor de samenwerking en de fantastische producten. Wil je deze thuis hebben mag je me altijd contacteren!

www.blackroll.com

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]