Grijp nu je kans! ISP Spooren

Na een, tot nu toe, erg drukke zomer gaat het heel erg goed met de ISP groep en zijn we nog steeds geïnteresseerd om uit te breiden! Wil jij een coach, personal trainer worden of ben je kinesist en op zoek naar een fantastische groep mensen en onder een professionele structuur en infrastructuur contacteer mij voor de verdere informatie!

Wil je een betere sporter worden of wil je gewoon aan je lichaam werken! Dat kan nog steeds via mijn persoonlijke trainings- en voedingsschema's. Onderaan op mijn website vind je bij 'testimonials' nu ook mijn persoonlijke atleten als je wilt vragen naar ervaringen!

www.isp-spooren.com

De zomer tot dusver:

Nogmaals een dikke proficiat aan mijn dikke vrienden en fantastisch gezin Steven en Muriel! Eindelijk de kers op de zo mooie taart!

A big thank you to my dear friend and old teammate Miha for hosting us! Slovenië is zeker de moeite, wat een fantastisch land met zeer mooie mensen!

Na 6 jaar hebben ik een mijn vriendin opnieuw ons favoriet festival bezocht en wat een magnifieke beleving was het opnieuw! #belgiandoitbest

Op professioneel vlak tenslotte wat het een zeer vruchtbare zomer! Als ISP groep hebben wij gestaan en gewerkt op het grootste ruiterevenement van West-Europa! (De Longines Champions Cup) Nogmaals een dikke merci aan Tops Valkenswaard voor de opportuniteit om te werken met professionele atleten!

Op dit evenement hebben we een mooie hoeveelheid Fire & Ice producten verkocht en hebben we de paardenwereld kennis laten maken met onze geweldige producten! Deze zijn ook bij mij te verkrijgen!

Mijn summercamp was aan zijn eerste editie toe! Hier heb ik zeker veel geleerd en ervaring opgedaan om in de toekomst nog meer uit te breiden! Bedankt aan de aanwezigen voor de talloze druppels zweet en inzet!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
ISP Group © 2017 - All rights reserved
Data & Privacy terms
designed by  ISP-GROUP.be]